MENIU

Graţiela Iordache, secretar de stat în Ministerul Finanţelor, are gripă porcină

Foto: financiarul.ro
Graţiela Iordache: N-am apucat să le fac nimic celor de la FMI

Secretarul de stat în Ministerul de Finanţe Graţiela Iordache a fost depistată cu gripă A/H1N1 şi se află în prezent sub tratament antiviral la domiciliu, simţindu-se bine, după cum a declarat ea însăşi pentru NewsIn.

"Am diagnosticul oficial, este gripă A/H1N1, dar nu am infectat pe nimeni din partid PD-L - n. red.), pentru că nu am apucat să trec pe la birou", a spus Iordache.

"Colegii secretarului de stat din Ministerul de Finanţe, Graţiela Iordache, diagnosticată cu gripă A/H1N1, trebuie să stea acasă, toate birourile din minister şi toaletele de serviciu fiind dezinfectate", a anunţat, ministrul interimar Gheorghe Pogea.

"Am aflat şi eu de la dumneavoastră... Deja am luat măsuri la Ministerul Finanţelor, s-au făcut dezinfecţii unde lucra dumneaei şi în toate toaletele de serviciu, iar oamenii care îi erau colegi trebuie să stea acasă. Nu am emoţii (privind posibilitatea contactării acestui virus, n.red.), de Ministerul Finanţelor Publice nu se leagă viruşii", a precizat Pogea.

Numărul cazurilor de gripă A/H1N1 a depăşit 650 în România, de la ultimul bilanţ al autorităţilor făcut public luni înregistrându-se peste 100 de noi îmbolnăviri. Membrii CSAT au decis marţi suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de echipamente, medicamente, mijloace de protecţie şi vaccinuri.