MENIU

Gol de fundaş! De la 55 de metri, în Anglia

Maynor Figueroa, de la Wigan, a înscris un gol senzaţional în meciul cu Stoke

Execuţia sentaţională, din lovitură liberă, îi aparţine lui Maynor Figueroa (Wigan), care a marcat în meciul de sâmbătă, cu Stoke.

Primul meci al etapei a 16-a din Premier League a adus un gol senzaţional. Autorul, un fundaş hondurian care evoluează la Wigan, Maynor Figueroa, care a marcat un gol incredibil, de la 55 de metri!

În minutul 72, la scorul de 1-1, jucătorul oaspeţilor şi-a dus din nou echipa în avantaj, după ce a a executat rapid o lovitură liberă de la jumătatea terenului! Figoeroa l-a văzut prea avansat pe Sorensen, goalkeeper-ul lui Stoke, şi a a tras direct la poartă, iar balonul a intrat în plasă, după ce l-a depăşit pe nefericitul goalkeeper.

Până la urmă, golul lui Figueroa nu a contat prea mult, pentru că două minute mai târziu, Stoke a egalat cu golul lui Shawcross. Iar oaspeţii, după ce s-au văzut egalaţi de două ori, au mai ratat şi un penalty în ultimul minut.

După 16 etape în Premier League, Stoke e pe locul 11, cu 21 de puncte, în timp ce Wigan se află două locuri mai jos, cu trei puncte mai puţin.

 

 

Mai multe articole despre:
gol Premier League Wigan Stoke