MENIU

Gabi Balint: Steaua, cel mult egal, la Tiraspol

<descriere>

Steaua îşi joacă astazi ultima şansă la un loc în primăvara europeană a Ligii Europa, însă legenda stelistă Gabi Balint nu crede că roş-albaştrii pot îndeplini acest obiectiv.

Egalul din tur în faţa celor de la Sheriff Tiraspol nu pică bine steliştilor înaintea meciului de miercuri: în cazul în care elevii lui Stoichiţă pierd, şansele calificării se pierd. Bursa pariurilor îi declară pe stelişti câştigători detaşaţi, însa fostul atacant Gabi Balint a declarat pentru cotidianul \"Libertatea\" că Szekely şi compania pot scoate cel mult un rezultat de egalitate.  

\"Şanse teoretice mai au şi Steaua, şi Timişoara, şi Dinamo, şi CFR Cluj, dar hai să fim serioşi! Mi-e imposibil să cred că vom reuşi acum, la spartul târgului, să dregem ce-am stricat în meciurile precedente. Ne-a mai rămas să jucăm doar pentru orgoliu. Bine, echipa din Ghencea mai are ceva şanse, chiar dacă foarte mici. La Steaua, lipsa constanţei a fost provocată şi de schimbările de antrenori. Mie nu-mi prea iese chestia asta cu pronosticurile, adică de multe ori se nimereşte să fie invers. Dar zic că Steaua va remiza la Tiraspol\", a declarat Gabi Balint.

Elevii lui Stoichiţă depind de rezultatul întâlnirii dintre Twente şi Fenerbahce: dacă turcii vor fi învinşi, Steaua este eliminată din Europa League indiferent de rezultatul de la Tiraspol.

Mai multe articole despre:
Steaua Balint