MENIU

FC Vaslui - Moldovan spune că îi va acorda o nouă şansă lui Aliuţă şi îl aşteaptă la reunire

Foto: portal.paginisportive.com

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat miercuri că îl aşteaptă pe Marian Aliuţă la reunirea lotului de vineri şi este sigur că acesta poate demonstra că este un fotbalist valoros.

"Îi voi oferi o nouă şansă lui Aliuţă, am încredere în calităţile lui. Îl aştept la reunirea lotului, nu mai este nicio problemă cu el. Acum are şansa să demonstreze ce poate. Este un jucător de valoare, cu reale calităţi", a spus Moldovan.

Marian Aliuţă a fost anunţat la mijlocul lunii noiembrie de patronul Adrian Porumboiu că nu va mai evolua niciodată pentru FC Vaslui deoarece s-ar fi prefăcut accidentat, iar între cei doi s-a declanşat un scandal de proporţii în care s-au atacat reciproc. Conflictul dintre cei doi a fost stopat imediat după numirea lui Viorel Moldovan, care l-a convins pe Porumboiu să revină la gânduri mai bune faţă de mijlocaşul de 31 de ani.

Aliuţă a fost achiziţionat în vară de FC Vaslui de la FC Timişoara şi a semnat un contract valabil până în 2010. Fotbalistul a evoluat în primele 11 etape pentru gruparea moldavă, accidentându-se grav în partida cu FC Argeş, iar de atunci nu a mai putut fi folosit.

În altă ordine de idei, conducerea lui FC Vaslui va relua zilele viitoare negocierile cu CFR Cluj pentru transferul lui Ciprian Deac. "Deocamdată negocierile sunt îngheţate ca vremea de afară. Zilele viitoare vom relua discuţiile cu cei de la CFR", s-a limitat să spună finanţatorul Adrian Porumboiu.