MENIU

Elevii care studiază "Etica în afaceri" se pot înscrie, până pe 15 aprilie, la un concurs de eseuri

Foto: jaromania.org

Aproape 2.200 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a, care studiază programele "Etica în afaceri", sunt invitaţi să se înscrie, până pe 15 aprilie, la un concurs de eseuri pe această temă, la care pot câştiga premii în bani, anunţă organizatorii, organizaţia nonprofit Junior Achievement România.

Programele economice "Etica în afaceri" sunt distribiute gratuit în şcolile doritoare, în semestrul I fiind înscrişi aproape 2.200 elevi de liceu din 38 de localităţi din toată ţara.

După ce au învăţat despre importanţa valorilor în dezvoltarea unui caracter necesar în etica afacerilor, elevii pot trimite eseuri prin care să-şi demonstreze abilităţile de a promova un comportament etic în comunitatea în care trăiesc.

Concursul de desfăşoară la nivel internaţional, iar premiile sunt între 50 şi 3.000 de dolari. Detalii despre concurs se găsesc pe site-ul organizaţiei,  www.jaromania.org.

Programele economice learning by doing ale Junior Achievement sunt susţinute financiar de mediul de afaceri şi sunt avizate de Ministerul Educaţiei. Şcolile interesate de integrarea în curriculum a acestor programe educative, au la dispoziţie gratuit de traininguri, materiale şi suport tehnic.

Mai multe articole despre:
elevi premii studenţi afaceri concurs liceu bani studiu etică