MENIU

Edwin Keleti a testat modelul "Mercedes E 500 coupe" lansat ieri la Toscana

Foto: www.autonovo.ro
Foto: realitatea.net

Mercedes a lansat miercuri la Toscana, noul model "E 500 coupe". Edwin Keleti, editorialistul AutoNovo.ro, le prezintă împătimiţilor de automobile cum a decurs drive testul şi, mai ales, care sunt deosebirile între Mercedes E 500 coupe şi generaţiile precedente.

"Constructorul german a hotărât ca e timpul să insufle mai multă emoţie în gama sa de mijloc, aşa că la puţin timp după prezentarea noii berline din clasa E, lansează versiunea coupe, care pe lângă o linie net mai virilă si mai plină de personalitate şi prospeţime decât precedenta, surprinde prin renunţarea la tradiţionalul apelativ CLK.

Schimbarea radicală de stilistică a noului model E 500 coupe i-a luat prin surprindere atât pe fanii mărcii, cât şi pe ceilalţi iubitori de maşini. Prezentat în savuroasa Toscana, Mercedes mizează mai mult decât în trecut pe emoţia mesajului vizual.

Dacă din punct de vedere stilistic există unele soluţii ce pot fi interogate de unii sau de alţii, din punct de vedere aerodinamic lucrurile stau, însă, perfect, maşina stabilind un nou record mondial, cu un Cx de doar 0,24!", povesteşte Edwin Keleti, editorialist AutoNovo.ro.

Citeşte aici descrierea integrală a drive testului

Mai multe articole despre:
drive test Edwin Keleti