MENIU

Doru Giugula de la PSD i-a acuzat pe Adriean Videanu şi pe Gheorghe Udrişte de ilegalităţi în cazul pasajului Basarab

Foto: Realitatea TV

Oamenii lui Adriean Videanu şi ai lui Gheorghe Udrişte ar fi făcut mai multe ilegalităţi în legătură cu exproprierile de la Pasajul Basarab. Acuzaţia îi aparţine unui consilier PSD din Primăria Capitalei, Doru Giugula, şi a fost lansată în cadrul emisiunii Realitatea te priveşte.

În replică, viceprimarul PD-L, Mircea Raicu, crede că nu există probleme cu exproprierile. Mai mult, Primăria Generală a cerut joi Guvernului, printr-o hotărâre de Consiliu, să permită începerea procedurii de expropiere, în ciuda deciziei nefavorabile venite din partea Curţii de Apel. 

"Anumite persoane din Primăria Capitalei, pentru a-şi satisface nişte interese, au extins în mod arbitrar zona de expropriere. Păi şi cine sunt persoanele alea să ştim să nu le mai alegem a doua oară? E vorba de Videanu, e vorba de Udrişte", a declarat Doru Giugula, consilier PMB

Social democratul mai spune că preţul la care au fost evaluate anumite terenuri este exagerat: "1,51 metri pătraţi costă 967.000 de lei noi. Adică în euro cât ar fi metrul pătrat? Ar fi vreo 20.000 de euro metru pătrat, dacă nu mai mult."

Noul viceprimar al Capitalei, Mircea Raicu, crede că hotărârea de joi a Consiliului va debloca situaţia exproprierilor de la Pasaj. Realitatea însă îl contrazice.

Mai multe articole despre:
Adriean Videanu exproprieri pasajul Basarab