MENIU

Copos e convins că va finaliza tranzacţia cu Taher

Foto: www.rapidisti.ro

George Copos e optimist după ultima întâlnire cu Fathi Taher! "Vom face tranzacţia în orice condiţii vrea dânsul", spune Copos, convins că viitorul Rapidului este legat de omul de afaceri iordanian. Taher promite că Rapidul nu va retrograda şi a confirmat că este mai aproape ca niciodată de o înţelegere cu prietenul Copos.

Copos şi Taher s-au întâlnit din nou în încercarea de a finaliza tranzacţia acţiunilor de la Rapid. Giuleştenii sunt obligaţi să îşi rezolve problemele financiare până pe 31 martie, altfel riscă să ajungă din nou la matineu. Ironia sorţii, în martie 2008 Copos şi Taher au semnat înţelegerea care încă nu s-a finalizat.

"Am făcut o altă ofertă, până nu închidem nu comentez nimic. O facem în orice condiţii vrea dânsul", a declarat Copos.

"Cei care sunt la Bucureşti încearcă să rezolve problemele financiare. Va veni cineva lângă club, Rapid are tradiţie", a afirmat Nae Manea.

"Garantez eu că se va rezolva! Rapid va juca în continuare în prima ligă, eu voi continua alături de George", a declarat Taher.

Până şi dinamovistul Lobonţ îi linişteşte pe fanii giuleşteni şi e sigur că fosta sa echipă va continua pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Staţi voi liniştiţi că nu se desfiinţează", a afirmat Lobonţ.
Mai multe articole despre:
Dinamo Rapid George Copos Fathi Taher Bogdan Lobonţ