MENIU

Cei patru bodyguarzi ai lui Becali rămân în arest

Foto: NewsIn

Judecătoria Sectorului 1 a decis, joi, să respingă cererile de eliberare formulate de cei patru bodyguarzi ai lui Gigi Becali. Încă o persoană a fost chemată la audieri, joi seară, în cazul Becali. Anchetatorii spun că Mihai Milă ar fi participat alături de bodyguarzii lui Becali la urmărirea celor care au furat maşina omului de afaceri.

Hotărârea de a respinge cererile lui Cătălin Zmărăndescu, Dumitru Beciu şi Ştefan Dediu este definitivă.

Decizia de a respinge cererea de eliberare pe cauţiune a lui Nicolae Dumitraşcu poate fi atacată cu recurs.

Gigi Becali rămâne în arest, după ce Judecătoria Sectorului 1 a decis să respingă joi cererea de eliberare sub control judiciar făcută de patronul stelist. Hotărârea poate fi, de asemenea, atacată.

În procesul bodyguarzilor, judecătorilor li s-au adus noi dovezi din partea procurorilor.

Dumitru Beciu a trebuit să prezinte joi acte medicale care să arate că suferă de epilepsie, claustrofobie şi tulburări psihice, aşa cum a susţinut în cererea de eliberare.

Cât despre Nicolae Dumistraşcu, instanţa a luat în considerare cererea lui de a ieşi din arest pe o cauţiune de 30.000 de lei.

Ştefan Dediu nu a avut nimic de declarat în faţa instanţei.

În schimb, Cătălin Zmărăndescu a ţinut un adevărat discurs: "Singura greşeală e că nu i-am predat poliţiei. În România, dacă încerci să prinzi un infractor, ori mori ca la Braşov, ori ajungi după gratii. Dacă mâine cineva va avea vreo problemă, de exemplu dumneavoastră, va încerca cineva să vă tâlhărească, o să mă întorc cu spatele. Orice s-ar întâmpla de acum înainte pe stradă, o să mă întorc cu spatele, pentru că nu vreau să-mi las singuri doi copii acasă", a spus Zmărăndescu.

După finalizarea audierilor, cei patru bodyguarzi au fost duşi la Direcţia Cercetări Penale.
Mai multe articole despre:
Gigi Becali ameninţare tribunal Nicoleta Cristuş