MENIU

Cadavrul decapitat al unei românce a fost găsit în zona Avignon

Foto: laprovence.com

Cadavrul decapitat al unei românce de 20 de ani care se prostitua în Franţa a fost găsit în zona Avignon, iar doi români din Legiunea Străină au fost interogaţi în ancheta deschisă în acest caz.

Luni seară, două brăţări şi un piercing permit identificarea tinerei. Este vorba despre efectele personale prelevate de pe un cadavru în descompunere, decapitat, găsit în apă în zona Avignon, duminică dimineaţă, de trei pescari. Este o femeie tânără, de 1,52 m înălţime. Totul indică faptul că este vorba despre Giorgiana Andreea, de 20 de ani.

În fotografiile făcute cu abia trei luni în urmă, Giorgiana Andreea, de 20 de ani, surâde. Tânăra româncă plecase de lângă mama sa, Elena Manuela, şi din oraşul natal Galaţi pentru a se duce la Avignon, unde a devenit prostituată. Mamei sale îi spunea că este menajeră în Franţa şi îi promisese că îi va trimite câteva sute de euro pe lună. Însă, la 23 mai, la ora 23.30, ea urcă la bordul unui Clio albastru, condus de un tânăr de origine magrebiană. Este ultima dată când este văzută de Diana şi Iulia, verişoarele tinerei, şi ele prostituate, relatează publicaţia franceză.

Ancheta poliţiei s-a concentrat pe maşina Clio albastră şi pe numerele din placa de înmatriculare ce au fost furnizate de verişoarele femeii. Potrivit surselor ziarului, au fost audiţi mulţi bărbaţi, dar trei indivizi - dintre care doi români din Legiunea străină şi un alt bărbat, magrebian - au fost interogaţi mai aprofundat, însă fără succes. 

Cadavrul Andreei nu prezintă însă nicio urmă de violenţă. Capul, găsit sub cadavru, ar fi fost de fapt smuls de animalele sălbatice. Potrivit unor surse din anchetă, cadavrul a stat mult în apă .

În România, mama fetei a consultat o clarvăzătoare. Acesta a spus că fiica sa este sechestrată în pivniţa unei clădiri de lângă o pădure. Însă viziunea sa s-a dovedit foarte departe de realitate, îşi încheie relatarea publicaţia franceză.

Mai multe articole despre:
româncă cadavru Avignon