MENIU

Braşov: liceenii s-au înscris la BAC

bacalaureat
Braşov: liceenii s-au înscris la BAC

Pe parcursul acestei săptămâni, elevii de clasa a12-A, dar şi cei care au terminat liceul în promoţiile anterioare, se pot înscrie la bacalaureat. La cele mai multe colegii din Braşov, elevii promoţiei 2010 s-au înscris la BAC de săptămâna trecută, pentru că, deja au intrat în vacanţă, profesorii fiind în concediu fără plată.

Chiar dacă această săptămână a fost programată pentru efectuarea înscrierilor la bacalaureat, din cauza concediilor fără plată ale profesorilor, elevii promoţiei 2010 s-au înscris deja. Secretariatele colegiilor sunt deschise toată săptămâna şi îi aşteaptă la înscrieri pe elevii promoţiilor anterioare.

Prima probă a Bacalaureatului va începe în 16 februarie, cu proba orală la limba română şi va continua în aprilie cu evaluarea competenţelor digitale, probă care este dată pentru prima oară in sistemul de invatamant romanesc. Faptul că probele orale se vor da în cursul anului îi nemulţumeşte pe unii elevi. La probele orale, elevii vor primi doar calificative, care nu vor conta la media finală a bacalaureatului.

Mai multe articole despre:
Braşov bacalaureat înscrieri liceeni