MENIU

Box: Diaconu a ratat şansa de a-şi recâştiga centura mondială la semigrea, versiunea WBC

Diaconu vrea revanşa în faţa lui pascal

Adrian Diaconu nu a reuşit să îşi ia revanşa în faţa lui Pascal, pierzând la puncte lupta pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC. Pascal este singurul pugilist care l-a învins pe Diaconu la profesionişti.

Decizia celor trei judecători îl păstrează pe Jean Pascal, în unanimitate, arbitrii punctând 118-110, 117-111 şi 117-111, în posesia titlului mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC.

Deşi a făcut câteva reprize foarte bune şi s-a aflat în centrul ringului în majoritatea timpului,  românul a pierdut în faţa francezului, care a punctat decisiv pe finalurile de runde.

Pentru Pascal este a 26-a victorie din carieră, în timp ce Diaconu a părăsit ringul pentru a două oară învins, după 26 de succese. Singurul pugilist care l-a învins pe Diaconu în cariera de profesionist este chiar Jean Pascal.

Cele mai importante faze ale meciului:

Runda 12: Croşeu de stânga al lui Diaconu care îşi atinge ţinta. Pascal se dezlănţuie iar pe final de meci. Amândoi pugiliştii se bucură la auzul gongului, dar se aşteaptă decizia celor trei arbitri. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 11: \"Rechinu\" atacă dezlănţuit în faţa unui Jean Pascal extrem de rezervat. Upercut de dreapta al lui Diaconu care iîş atinge ţinta în plin. Final încins de repriză, Pascal având o puternică replică. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 10: Pascal este avertizat pentru o lovitură cu cotul, Diaconu pare că domină iar centrul ringului. Pascal pare că are probleme serioase la umărul drept. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Diaconu!

Runda 9: Pugilistul nostru încasează din nou o serie de lovituri, Pascal fiind pugilistul care punctează în continuare la impresia artistică. Final bun de repriză pentru \"Rechin\" care reuşeşte un croşeu de dreapta! Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 8: Pascal se dezlănţuie şi îl pune în dificultate pe Diaconu cu o serie nimicitoare! În cele din urmă Diaconu iese din corzi şi încearcă replica. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 7: Diaconu îşi macină adversarul cu lovituri combinate, Pascal simte momentul şi trimite un upercut care-l clatină uşor pe român. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Diaconu!

Runda 6: \"Rechinul\" domină centrul ringului şi încearcă să îşi surprindă adversarul. Pascal pare a avea probleme la umărul drept. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Diaconu!

Runda 5: Diaconu este din nou  în centrul ringului şi îl pune serios în dificultate pe Pascal,  acesta pare ca o stâncă şi rezistă în faţa românului. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Diaconu!

Runda 4: Diaconu a dominat această repriză, dar Pascal forţează pe final şi punctează. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 3: Pascal începe în ofensivă de această dată şi îl pune serios în încurcătură pe român, această rundă pare adjudecată de francez. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 2: Diaconu pare mai decis şi începe în forţă lovind la corp.  Românul ţine centrul ringului şi se află la conducerea partidei până acum. Pascal are finalul de repriză încercând să îi convingă pe arbitri că el merită punctele. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Pascal!

Runda 1: Cei doi pugilişti sunt precauţi, rezultând o primă repriză echilibrată. Cei doi au făcut \"schimb\" de câteva lovituri, finalul i-a aparţinut românului, acesta reuşind un croşeu bun. Televiziunea canadiană acordă 10-9 pentru Diaconu!

Arbitru de ring este canadianul Michael Griffin.

Diaconu poartă un şort negru. Pascal unul alb-albastru.

05.00: Adrian Diaconu a urcat în ring. Alături de el se află Lucian Bute şi Jojo Dan pentru a-l susţine.

În meciul din iunie, Pascal l-a pus la podea pe Diaconu în runda 5, însă nu s-a aflat el însuşi prea departe de knock-out.

Mai multe articole despre:
box Adrian Diaconu wbc Jean Pascal