MENIU

Bonetti: Sper ca din etapa a treia să începem să jucăm altceva

Foto: NewsIn

Antrenorul dinamovist Dario Bonetti speră ca din etapa următoare "câinii" să joace mult mai bine decât în primele două runde ale Ligii I, în care au obţinut doar un punct, deşi consideră că startul ratat de sezon poate fi pus şi pe seama greşelilor de arbitraj.

"Îmi pare rău pentru suporteri şi sper ca din etapa a treia să începem să jucăm altceva. Astăzi misiunea noastră a fost mai grea şi pentru că am jucat cu doi oameni în minus, ceea ce face lucrurile imposibile, la cum este fotbalul azi. Nici primul, nici al doilea roşu nu sunt justificate", a spus Bonetti, la finalul partidei cu Internaţional Curtea de Argeş, pierdută, pe teren propriu, cu scorul de 0-1.

"Dacă jucam 11 la 11 e clar că puteam să câştigăm această partidă. Dar golul a venit după ce le-am făcut un cadou adversarilor la o fază fixă. Nu trebuia să se întâmple aşa, toată lumea ştia ce sarcini are la fazele fixe", a continuat tehnicianul italian.

Şi mijlocaşul Gabriel Torje pune startul ratat de sezon pe seama arbitrajelor devaforabile şi susţine că ar fi trebuit să primească un penalty în repriza secundă, la scorul de 1-0 pentru Internaţional: "Dacă jucăm în 10 oameni din minutul 10 şi înainte de pauză rămânem în 9, ce mai putem să zicem? Noi trebuie să ne jucăm în continuare şansa. E a doua etapă când păţim la fel cu arbitri. La mine domnul Teo (n.r. - arbitrul Teodor Crăciunescu) a vrut să arate 11 metri dar s-a răzgândit pe drum. Când eşti lovit în careu fără nicio intenţie la minge, e penalty. Nu cred că a fost împotriva noastră, dar când faci două greşeli majore, trei... La Grigore am înţeles că eliminarea este acoperită de regulament, dar la Tamş nu. Şi eu am fost călcat pe gleznă şi nu s-a dat cartonaş roşu. E un mare start ratat pentru că am avut greşeli de arbitraj în primele două etape".



Dinamo în şoc! Internaţional Curtea de Argeş s-a impus în Ştefan cel Mare, după ce "câinii" au jucat o repriză în nouă oameni!

Şeful "câinilor" muşcă din arbitri. Borcea: "Să vedem dacă îl exclud pe Crăciunescu sau dacă le tremură chiloţii!"

Borcea sare şi la Bonetti: "Se vede că a antrenat echipei mici! Nu ştie ce înseamnă Dinamo!"