MENIU

Biletele pentru documentarul "Michael Jackson THIS IS IT" vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie

Foto: wordpress.com

Biletele pentru documentarul "Michael Jackson THIS IS IT", care va rula în România în intervalul 28 octombrie-11 noiembrie, vor fi puse în vânzare duminică, 27 septembrie, au declarat, pentru NewsIn, reprezentanţii distribuitorilor.

"THIS IS IT" va avea premiera în România pe 28 octombrie, odată cu lansarea în SUA, şi va rula în cinematografe timp de două săptămâni şi două zile.

Documentarul de 111 minute va fi difuzat în 12 cinematografe din România, care au contract cu distribuitorul InterComFilm, a precizat managerul general al companiei, Andreea Comănici.

În Capitală, "THIS IS IT" va fi proiectat la cele mai importante cinematografe, printre care Hollywood Multiplex, Movieplex, Pro Cinema şi The Light Cinema. Doritorii îşi vor putea face rezervări pe site-urile cinematografelor. "Preţul biletelor nu a fost stabilit încă. Am purtat discuţii şi astăzi (joi - n.r.) pe această temă şi nu ştim, deocamdată, dacă preţul va fi cel standard pentru filmele proiectate la noi sau va fi unul cu regim special", au declarat reprezentanţii The Light Cinema.

Filmul documentar despre regele muzicii pop este realizat cu ajutorul a peste o sută de ore de înregistrări brute, de la repetiţiile lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la Londra. Pelicula va include şi câteva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite în cadrul turneului londonez "THIS IS IT", printre care şi o versiune inedită a "Thriller", care urma să fie proiectată, în versiune 3D, la concerte.

Reizorul Kenny Ortega, care s-a ocupat de organizarea concertelor londoneze şi de filmarea repetiţiilor, se ocupă, în prezent, de regia documentarului, care este produs de Sony Pictures şi Sony Music.

"Acest film este un dar pe care îl facem fanilor lui Michael. În momentul în care am început să punem cap la cap imaginile brute pentru realizarea filmului, ne-am dat seama că aveam în faţă ceva extraordinar, unic şi foarte special. Aceste imagini reprezintă o introspectivă intimă şi exclusivă în lumea creatoare a unui geniu. Pentru prima dată, fanii îl vor vedea pe Michael aşa cum nu l-au mai văzut niciodată - îl vor vedea pe marele artist lucrând", a declarat Ortega.

Cu două zile înainte de premiera internaţională a documentarului va fi lansat albumul "This Is It", care va conţine două discuri. Primul disc va include melodiile pe care Michael Jackson urma să le cânte în turneul "This Is It", în ordinea în care apar în documentar, iar cel de-al doilea va conţine versiuni nelansate ale unor melodii clasice, dar şi un poem citit de cântăreţ, numit "Planet Earth". Albumul va fi însoţit de o broşură comemorativă de 36 de pagini cu fotografii exclusive de la ultimele repetiţii ale regelui muzicii pop.

Înaintea albumului dublu va fi lansat, pe 12 octombrie, single-ul "This Is It". "Noul single defineşte, încă o dată, ceea ce lumea ştie deja - că Michael este unul dintre cele mai mari daruri ale lui Dumnezeu", a declarat John McCain, co-producător al albumului şi administrator al averii lui Michael Jackson.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Decesul s-a produs în perioada în care megastarul repeta pentru seria de concerte programate la Londra, pe arena O2.
Mai multe articole despre:
Michael Jackson bilete documentar fani Thriller