MENIU

BCR a oprit sistemul său de carduri în noaptea de marţi spre miercuri

Foto: zf.ro

Banca Comercială Română (BCR) a întrerupt operaţiunile cu carduri în noaptea de marţi spre miercuri între orele 23:00 şi 03:00 pentru îmbunătăţirea sistemului informatic, a anunţat, marţi, banca.

Astfel, în intervalul orar menţionat nu au putut fi efectuate nici un fel de tranzacţii cu cardurile BCR, iar reţeaua de bancomate (ATM-uri) şi aparate pentru plata cu cardul la comercianţi (POS-uri) nu va fi operaţională, potrivit comunicatului.

În schimb, serviciul de asistenţa de urgenţă carduri va fi asigurat, în această perioadă, în sistem off-line. "Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite", se mai arată  în comunicat.

BCR, membră a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are o reţea naţională de peste 2.000 de bancomate (ATM) şi peste 15.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestionează active de peste 17,1 miliarde euro şi are, în prezent, o reţea de 653 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor şi companiilor mari.
Mai multe articole despre:
BCR carduri