MENIU

Bătaie ca în Evul Mediu în Maramureș. Oamenii au folisit topoare și coase pentru a-și regla conturile: de la ce a pornit scandalul

Bătaie ca în Evul Mediu în Maramureș. Oamenii au folisit topoare și coase pentru a-și regla conturile/ Foto: Inquam Photos

A fost bătaie ca în Evul Mediu cu coase, furci și topoare într-o comună din Maramureș. Zeci de oameni din două familii s-au lovit în plină stradă. A fost nevoie de intervenția fortelor de ordine pentru a calma spiritele. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Scandalul ar fi pornit din cauza montarii unui gard dintre două gospodării. Două femei au început să se certe după care una dintre ele a luat o piatră și a aruncat-o spre vecina ei care avea în brațe o fetiță de 3 ani pe care a nimerit-o. De aici, a urmat un adevărat război. Bărbații și-au ieșit din fire și s-au înarmat cu coase, bâte și lopeți.

Bătaie între două bande rivale cu scaune și lăzi de bere. Polițiștii prinși în mijlocul conflictului

Ingroziti, vecinii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de politie au intervenit pentru a aplana conflictul. Bătăușii s-au ales cu dosare penale. 

Bătaie generalizată, după o șicanare în trafic, în Alexandria

Mai multe articole despre:
bataie ev mediu topoare coase maramures