MENIU

Baschet - Luptă strânsă pentru calificarea în finala Diviziei A de baschet masculin

Foto: NewsIn

Lupta pentru calificarea în finala Diviziei A de baschet masculin este una foarte strânsă, ambele semifinale având nevoie de disputarea meciului decisiv. În confruntările CSU Sibiu - CSU Ploieşti şi Elba Timişoara - CS Otopeni scorul general este egal, după patru meciuri, 2-2, finalistele urmând să se decidă pe 13 mai.

CSU Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, pe CSU Sibiu, scor 83-78, şi a egalat la general, după ce a fost condusă cu 2-0. Ardelenii au acuzat vehement arbitrajul, însă acum sunt nevoiţi să lupte pentru calificarea în finală pe terenul rivalei, meciul decisiv urmând să se dispute miercuri.

Tot miercuri se va decide şi a doua finalistă, între Elba Timişoara şi CS Otopeni. Scorul general al semifinalei disputate după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri" a devenit 2-2, ca urmare a victoriei obţinute, duminică, de ilfoven, scor 71-65.

Finala Diviziei A se va disputa tot după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", meciurile fiind programate pe 17, 20, 23, 26 şi 30 mai.