MENIU

Aproape 19.000 de români nu şi-au primit salariile la timp

Foto: expressibian.com

Unii rămân fără loc de muncă, alţii muncesc fără să fie plătiţi la timp. Aşa îşi arată criza financiară colţii. Aproape 19.000 de români au această problemă în prezent.

Salariile angajaţiilor de la CFR Marfă au întârziat aproape o săptămână, iar când în sfârşit oamenii şi-au primit banii, au luat doar jumătate de salariu. Cealaltă jumătate o vor primi de-abia săptămâna viitoare.În această situaţie sunt aproape 18.000 de oameni.

Şi salariaţii de la CFR Infrastructură au probleme. 7.000 de oameni au primit doar 70% din salarii, iar restul banilor nu se ştie când îi vor primi.

Şi profesorii au rămas deocamdată cu portofelele goale. Chiar dacă situaţia este izolată, vorbim de aproximativ 30 de profesori din comuna Iepureşti, judeţul Giurgiu şi alte 50 de cadre didactice în judeţul Galaţi, la Cudalbi.

Tot în judeţul Galaţi, dar în comuna Pechea de această dată, consiliul local nu a mai alocat bani de motorină pentru microbuzul şcolii. Rezultatul: elevii sunt nevoiţi să scoată bani din buzunar pentru a ajunge la şcoală.