MENIU

Andrei Pavel: M-am săturat de luptele de la FRT, îmi văd de treaba mea

Foto: NewsIn

Căpitanul nejucător al echipei României, Andrei Pavel, a declarat, duminică, la finalul întâlnirii cu Rusia din Cupa Davis, că e sătul de luptele care se duc în cadrul Federaţiei şi nu îl mai interesează, încercând să se concentreze doar asupra tenisului.

"Nu mă mai bag pentru că eu m-am săturat peste cap de aceste lupte, îmi văd de treaba mea. Mă concentrez asupra Cupei Davis, trebuie să facem un plan prin care să îi ajutăm nu doar două săptămâni pe an înainte de meciuri, ci pe tot parcursul unui sezon. A fost prima mea experienţă ca şi căpitan, am făcut şi eu greşeli, dar important e că ne-am înţeles foarte bine şi trebuie să ne ajutăm unii pe alţii, pentru că atunci când se ridică unul, îi trage şi pe ceilalţi după el", a spus Pavel.

Acesta a ţinut să îl laude pe Victor Hănescu pentru prestaţia din meciul de duminică, deşi în ultima zi s-a antrenat doar un sfert de oră. "Sunt foarte mândru de Hănescu, răcise după meciul cu Iujnâi, s-a antrenat doar 15 minute sâmbătă, dar azi a jucat extraordinar primele două seturi. A făcut break în setul trei, dar din păcate nu a reuşit să îl ducă până la capăt", a afirmat Pavel, adăugând că "ultimul meci al lui Crivoi nu mai conta. El oricum se grăbea să plece pentru că are avion mâine dimineaţă".
România a pierdut întâlnirea cu reprezentativa Rusiei din primul tur al Cupei Davis, scor 1-4, astfel că va fi nevoită să dispute un meci de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială.