MENIU

ANAF nu mai plăteşte taxele poştale pentru formularele privind declaraţiile de venit. DESCARCĂ AICI FORMULARUL 200

Foto: RTV
Formular 200

Contribuabilii pot trimite în continuare declaraţiile de venit către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) prin poştă cu scrisori recomandate, însă pe propria cheltuială, iar în administraţiile fiscale se vor lua măsuri pentru evitarea aglomeraţiei în cazul depunerii direct la sediu.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală vrea, astfel, să taie din cheltuielile pentru 2009 deoarece sistemul de trimitere şi primire costa agenţia peste 5,3 milioane de lei.

Persoanele care obţin venituri din mai multe surse vor avea la dispoziţie două modalităţi de declarare a acestora: fie descarcă formularul de pe site-ul Agenţiei, fie se deplasează la administraţiile financiare de unde pot ridica gratuit formularele de declaraţii fiscale.

Conform calendarului fiscal, persoanele fizice pot să-şi declare veniturile aferente anului 2008 începând de luni, până pe data de 15 mai.

Formularul 200 poate fi descărcat de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Declaraţie privind veniturile realizate, prin accesarea portalului www.anaf.ro / Asistenţă contribuabili /Toate formularele, cu explicaţii.

DESCARCĂ AICI FORMULARUL 200

Mai multe articole despre:
venituri poştă ANAF formulare