MENIU

Ameninţări cu umbrela şi jaf la o casă de schimb din Medgidia

foto: flores-insurance.com

O casă de schimb valutar din Medgidia a fost jefuită, luni seară, de un individ mascat, care a reuşit să fugă cu 25.000 de lei după ce a ameninţat-o cu o umbrelă pe casieră.

Potrivit poliţiştilor, casiera a fost atacată de un individ care purta o cagulă şi care a spart uşa din placaj a casei de schimb. Şeful Poliţiei Medgidia, comisar Vasile Dăogaru, a declarat că, după ce a ameninţat-o pe angajata Mircea Doina (34 de ani), individul a sustras, dintr-un sertar al tejghelei, suma de 310 de dolari şi 18.000 de lei. El avea asupra lui o umbrelă şi o teacă de sabie, pe care le-a folosit pentru a o speria pe angajată.

Casa de schimb valutar era recent înfiinţată şi nu dispunea de sistem de alarmă şi nici dispozitiv de pază. Totuşi, atacatorul a fost surprins de o cameră de supraveghere de la un sediu de bancă din apropiere. Poliţiştii au prelevat probe şi amprente de la faţa locului şi vor efectua expertiza criminalistică a umbrelei pe care autorul a abandonat-o la casa de schimb valutar.

În ultima perioadă, în judeţul Constanţa au fost înregistrate mai multe spargeri la societăţi de valori. Luna trecută, casiera unei case de schimb valutar din Mangalia a fost atacată de doi bărbaţi mascaţi, care au sustras din seiful casei de schimb aproximativ 45.000 de lei şi, tot în luna decembrie, două magazine de bijuterii din municipiul Constanţa au fost sparte de hoţi.

Mai multe articole despre:
jaf Medgidia casă de schimb umbrelă