MENIU

Stadionul Dinamo, în pericol! FRF face precizări cu privire la modernizarea arenei

Federaţia Română de Fotbal a precizat, prin intermediul unui comunicat, că stadionul Dinamo riscă să fie exclus din programul de reabilitare din cadrul proiectului 2020, dacă situaţia nu va fi clarificată până la data de 31 martie.

Arena lui Dinamo ar fi trebuit să intre într-un proces de modernizare în vederea organizării Campionatului European din 2020 alături de stadioanele din Giuleşti, Ghencea şi Arcul cu Triumf, dar acest lucru nu se poate realiza deocamdată din pricina unor divergenţe de ordin juridic.

"Federaţia Română de Fotbal doreşte să clarifice situaţia stadionului Dinamo, selectat pentru programul de reabilitare din cadrul proiectului 2020, dar care, la acest moment, se află în faţa riscului de a fi exclus din lista arenelor pentru acest proiect. Apreciem acest risc având în vedere faptul că proiectul de reabilitare al stadionului este în acest moment blocat, iar până la 31 martie 2017 este necesară definitivarea listei stadioanelor propuse pentru reabilitare.

Programul include la acest moment stadioanele Steaua, Arcul de Triumf, Rapid şi Dinamo, ultimul proiectat să fie reconstruit în totalitate, cu diverse facilităţi de practicare a sporturilor şi cu o capacitate de 20.000 de locuri, toate lucrările urmând a fi realizate de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Dacă pentru celelalte trei arene procedurile sunt în grafic şi se respectă termenele care permit finalizarea lucrărilor în timp util, adică vara lui 2019, situaţia stadionului Dinamo este problematică", se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal.

Mai multe articole despre:
Dinamo fotbal FRF modernizare teren