MENIU

SIMONA HALEP. Fostul antrenor al sportivei îi ATACĂ familia: "Nu m-am înţeles cu mama ei"

<p>Simona Halep </p>

SIMONA HALEP. Belgianul Wim Fissette este doar ultimul nume de care Simona Halep s-a despartit in conditii nu tocmai amiabile. Pe lista se mai regasesc nume precum Andrei Mlendea, Firicel Tomai, Ioan Stan si Ene Nicusor.

SIMONA HALEP. Cu totii au acuzat modul in care s-a produs despartirea de sportiva care astazi ocupa locul 3 in clasamentul WTA, iar Ene Nicusor, antrenorul ce a pregatit-o de la 8 la 11 ani, a pus ruperea relatiilor pe o neintelegere avuta cu mama Simonei.

SIMONA HALEP. Ene Nicusor a declarat, pentru Ziare.com, ca a fost nevoit sa renunte la colaborarea pe care o avea cu Simona Halep chiar daca relatia dintre cei doi era foarte buna.

"In momentul despartirii a fost o chestie intre mine si maica-sa, nu ne-am inteles si eu am renuntat sa mai lucrez cu Simona. Dar sa stiti ca n-am avut nicio problema cu Simona, ne-am inteles foarte bine si mi-a ramas la suflet. Cert este ca a fost o neintelegere, eu am fost mai sensibil si asa n-am mai lucrat impreuna", a declarat Ene Nicusor pentru Ziare.com, fara sa doreasca sa detalieze despre ce a fost vorba concret.

Sursa: ziare.com

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep Halep WTA