MENIU

Proiectul CSA Steaua ia amploare. După Lăcătuş, un alt nume de legendă doreşte să se alăture

Din sezonul 2017-2018, CSA va avea o nouă echipă de fotbal, care va porni la drum din liga a patra, iar Marius Lăcătuş, cel mai titrat jucător din istoria roş-albaştrilor, a fost numit antrenor-coordonator.

"Contractul de colaborare perfectat în data de 12 decembrie prevede o strategie de dezvoltare integrată a acestei discipline sportive pe următorii cinci ani, care include înființarea unei echipe de fotbal la nivel de seniori și înscrierea acesteia în liga a IV-a, începând cu sezonul competițional 2017-2018. Echipa va evolua sub numele „Steaua București” și sub sigla înregistrată la OSIM cu numărul 130904, atribuită definitiv CSA Steaua București prin Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție nr. 3425 din 3 decembrie 2014", se arată în comunicatul CSA Steaua.

Un alt nume de legendă al Stelei, Gabi Balint, a spus că este dispus să se alăture lui Marius Lăcătuş în acest proiect al CSA Steaua.

"Marius Lăcătuş e emblema Stelei, nu? E cel mai titrat jucător, e prietenul meu, mă bucur dacă şi-a găsit locul acolo şi îi doresc mult succes.

Sunt alături de el întotdeauna, iar el ştie lucrul ăsta. Noi vorbim, îi doresc mult succes. Hai să vedem cum va fi. Oricum, dacă mă invită la meciuri, merg cu mare drag.

Una peste alta, pentru mine Lăcătuş înseamnă enorm. Mi-a fost coleg, am trăit atâtea momente împreună. Voi fi alături de el sau alături de un alt fost jucător al Stelei", a declarat Balint.

Marius Lăcătuş şi Gabi Balint au fost marcatorii Stelei la loviturile de departajare din finala Cupei Campionilor din 1986, în faţa Barcelonei. Finala câştigată de Steaua la Sevilla este cel mai important succes românesc în fotbal.

Mai multe articole despre:
Steaua