MENIU

Povestea neștiută a lui McGregor care era muritor de foame și acum - milionar

Duminică dimineața în jurul orei 7, ora României, va avea loc una confruntarea anului în boxul mondial. Protagoniștii sunt Floyd Mayweather, 40 de ani, și Conor McGregor, 29 de ani. Este meciul care generează 1 miliard de dolari și care l-ar putea plasa pe Mayweather ca fiind cel mai bun jucător cu 50 de victorii din 50 de meciuri. De cealaltă parte, Mc Greggor este primul și singurul luptător din istorie care a câștigat două titluri în două divizii diferite în același timp. Povestea irlandezului devenit acum milionar este mai puțin cunoscută publicului. 

În anul 1998, Conor McGregor era un băiat firav de 10 ani, care a păşit într-o sală de box din Dublin şi a făcut impresie negativă.

Era încălţat cu o pereche de adidaşi de fotbal şi lăsa urme de noroi pe podea. Antrenorul de atunci, Phil Sutcliffe, îşi aminteşte că l-a certat pentru gestul său. Până la vârsta de 10 ani, McGregor a fost un împătimit al fotbalului, dar a renunţat la pasiunea sa pentru a se apuca de box. Motivul care l-a mânat spre sală a fost dorinţa de a se putea apăra de copiii mai mari care făceau glume proaste pe seama lui. Micul Conor voia să se înscrie pentru lecţiile de box, iar Phil l-a rugat să ia un formular de pe birou prin care părinţii lui să îşi exprime acordul. Conor a refuzat să facă cum i s-a spus şi a început să lovească, enervat, sacul de box. Din acea zi, McGregor a venit zilnic,timp de 7 ani, pentru a se antrena.

Determinarea şi munca asiduă l-au transformat pe Conor dintr-un muritor de foame într-o legendă a artelor marţiale mixte şi i-au adus o nouă poreclă, The Notorious.

La naşterea acestuia, moaşa lui Conor a spus nişte vorbe cu caracter profetic. Ea suţine că boxeurul a venit pe lume cu pumnii încleştaţi şi că asta i-a dat de înţeles ca el va deveni un mare luptător.

Conor McGregor are în prezent o avere de 22 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Floyd Mayweather are o 400 de milioane de dolari câștigată din lupte. Campionul din box și-a cheltuit mare parte din avere pe obiecte de lux. De la mașini, vile, avioane, ceasuri, haine și accesorii de lux.

Mai multe articole despre:
box Floyd Mayweather Conor McGregor