MENIU

"Nu am putut!" a fost reacţia Simonei Halep după eliminarea prematură de la Wimbledon

După eliminarea în primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Simona Halep a incercat sa explice ce i s-a intamplat pe teren. Jucătoarea rom,înă, care încă se află pe locul 3 în ierarhia WTA, sustine că „nu a simțit mingea și nu a reușit să-și facă jocul”. 

Simona Halep a suferit o accidentare la finalul primului set cu Cepelova, dar a reusit sa revina in joc si sa conduca cu 1-0 la seturi. Cepelova a revenit in meci, iar Simona a picat total.

"Am inceput sa lovesc mingea mult prea tare si asta nu e stilul meu. Nu am simtit mingea, nu puteam sa o manevrez. Nu am putut sa-mi fac jocul", a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Cepelova.

Din păcate pentru noi, Simona Halep a egalat un „record negru” vechi de 14 ani la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Este prima oară de la Martina Hinghis încoace când o jucatoare aflată printre primele trei favorite pleacă acasă după primul tur.

Acum Simona Halep e în pericol sa pice pe locul 6 WTA, după această eliminare prematură la cel mai important Grand Slam al anului - turneul de la Wimbledon.