MENIU

Naţionala de Handbal Feminin, la "Jocuri de Putere": mărturisirile "fetelor de aur"

Ediţie specială a emisiunii "Jocuri de Putere": în platoul Realitatea TV, Rareş Bogdan le-a avut invitate pe câteva dintre fetele de aur ale României. Jucătoarele Naţionalei de Handbal Feminin, care s-au calificat de pe prima poziţie la Olimpiada de la Rio, au vorbit despre reuşitele lor, dar şi despre momentele grele pe care a trebuit să le depăşească.

"Avem nişte antrenori care comunică mult mai bine cu noi, care ne transmit încredere, iar apoi când ai curajul să-ţi spui părerea şi să faci ce simţi tu pe teren, să te susţină antrenorul, totul devine mult mai simplu", a explicat Cristina Neagu la Realitatea TV.

"Ce este un mare plus acum la echipa naţională o reprezintă coeziunea echipei şi aici mă refer la nivelul sportivelor şi la nivelul staff-ului", a completat antrenoarea Nicoleta Alexandrescu.

Sacrificiile pe care le-au făcut unele jucătoare sunt însă greu de imaginat pentru cine nu face sport de performanţă.

"Am o operatie de ligament; este o perioadă foarte urată când stai în recuperare, te gândeşti ai muncit o viaţă, musculatura se duce în doua zile (...). Ai lucrat o viaţă şi în două zile se duce tot. Este o perioadă foarte grea", a povestit Oana Manea, membră în echipa de handbal a României.

Cu o informaţia surpriză a venit Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, care a declarat că doreşte să prelungească contractul tehnicianului suedez, Thomas Rhyde.