MENIU

Motivele care l-au împins pe cel care a fost o adevărată glorie a Stelei să se sinucidă

Un fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, Lucian Bălan (56 de ani), s-ar fi sinucis, conform Digisport. Informaţia nu a fost confirmată oficial. Fotbalistul a făcut parte din marea generaţie a roş-albaştrilor, din anii 80. Lucian Bălan a murit după o intoxicație voluntară cu medicamente și a lăsat un bilet de adio, în garsoniera lui din Baia Mare. Se pare că fiul fostului jucător a fost cel care a chemat ambulanța, dar acesta a a fost declarat mort la 18:15, conform gsp.ro.

Lucian Bălan avea mari probleme financiare. El fusese părăsit de soţie, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni i-a murit şi mama. Fostul jucător fusese internat şi la un spital de psihiatrie.

Puţinii bani pe care reuşise să-i strângă în cariera de jucător s-au "evaporat" după Revoluţie, din cauza devalorizării leului . A rămas cu un apartament la bloc, în Baia Mare, şi cu încercări de a-şi face o carieră în antrenorat. N-a avut rezultate în această meserie, Bălan s-a făcut taximetrist în 1995, apoi jurnalist la un ziar din Baia Mare, iar prin 2007 făcea o emisiune la o televiziune locală, tot în Baia Mare.

A avut două tentative de sinucidere. Bălan a ajuns la limita subzistenţei şi a încercat să se sinucidă. Un alt lucru care l-a împins spre acest gest disperat e faptul că are datorii de sute de milioane de lei vechi.

Citiţi şi:

Îngrozitor! Unul dintre cei mai mari jucători ai Stelei s-ar fi sinucis

Mai multe articole despre:
Steaua Lucian Balan