MENIU

Mergea și Bopanna, start încurajator pe iarbă, în „avancronica” Wimbledon-ului

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Stuttgart, după ce a trecut cu 7-6 (5), 6-2 de cuplul format din croatul Mate Pavic și neo-zeelandezul Michael Venus.

Prin această victorie, Mergea și partenerul său i-a răzbunat pe Horia Tecău și Jena-Julien Rojer, învinși de Pavic și Venus în finala turneului ATP de la Nisa, în mai, cu 7-6 (4), 2-6, 10-8.

În runda inaugurală, Mergea şi Bopanna au învins, cu scorul de 6-3, 7-6 (10), după o oră şi 11 minute, cuplul Marin Cilici/Frank Moser (Croaţia/Germania).

În semifinale, Mergea și Bopanna vor înfrunta câștigătorii meciului ce-i opune pe Marcin Matkowski (Polonia)/Nenad Zimonjic (Serbia) perechii Dustin Brown (Germania)/Andreas Haider-Maurer (Austria).

Prin calificarea în penultimul act, Mergea și Bopanna, favoriții numărul patru ai probei de dublu de la turneul pe iarbă dotat cu premii totale de 574.965 euro, și-au asigurat un cec de 9.050 de euro și 90 de puncte ATP.

Mai multe articole despre:
Tenis Stuttgart Simona Halep Mergea Bopanna