MENIU

FABULOS! Ce final de carieră pentru Adi Mutu! Presa din India face un anunţ BOMBĂ

<p>Adrian Mutu ar putea juca &icirc;n India</p>

"William Gallas si Adrian Mutu, trecuti pe lista de achizitii" - este anuntul facut astazi de cotidianul indian Times of India, cel mai citit ziar din lume, cu peste 3 milioane de exemplare tiparite zilnic.

Presa indiana face un anunt cu adevarat surprinzator, potrivit Sport.ro. Jurnalistii indieni dezvaluie faptul ca patronii unei echipe importante din prima liga (Indian Super League) vor sa atraga mai multi fotbalisti celebri, pentru a creste popularitatea acestui sport in tara in care cricketul face legea.

Dupa ce au reusit sa-l ia pe legendarul Hernan Crespo in ultimii ani, acum a venit randul altor foste staruri de la Chelsea - William Gallas si Adi Mutu.

"Mai multi impresari au avut contacte cu noi, propunandu-ne jucatori faimosi. Primim mereu mailuri din partea acestora", a spus un oficial al unui club, citat de Times of India.

Potrivit sursei citate, doua cluburi ar fi in acest moment interesate de serviciile celor doi jucatori, insa acestea mai au la dispozitie doar o zi pentru a perfecta intelegerile.

Mai multe articole despre:
Mutu Adrian Mutu Mutu India