MENIU

Daum și-a anunțat "sfârșitul" la națională! Cine îi va putea lua locul

Șefii fotbalului românesc se pregătesc să desemneze un înlocuitor pentru Daum, iar favoriţi sunt Contra, Petrescu şi Zenga. 

Antrenorul german le-a povestit celor de la Deutsche Press Agentur (DPA) că aventura sa în România se va încheia cât de curând: "Cred că e sfârşitul meu pe banca echipei naţionale a României. Totul e să ajungem la un final rezonabil".

El a mai spus pentru agenția de ştiri germană că aseară urma să aibă o întâlnire cu staff-ul său, iar azi e posibil ca şefii de la Casa Fotbalului să se reunească pentru a lua o decizie. "Nu m-a surprins ratarea calificării. E normal, acesta este nivelul fotbalului românesc. România o să se mai confrunte cu această situaţie şi pe viitor, pentru că talentele nu cresc în copaci. Nu am nimic să le reproşez jucătorilor, ei au dat tot ce au putut", a mai spus Daum pentru DPA, potrivit gsp.ro.

Conform surselor de la Casa Fotbalului, lucrurile nu sunt deloc clare în privinţa noului selecţioner. Este foarte posibil ca el să fie numit mai curând, pentru a avea posibilitatea să pregătească temeinic preliminariile pentru Euro.

Mai multe articole despre:
demisie Christoph Daum echipa nationala