MENIU

CTP uimeşte: care e singurul lucru pe care Simona Halep trebuie să-l facă în faţa lui Shuai Zhang

Cristian Tudor Popescu

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile celui de-al treilea Mare Şlem al anului, Wimbledon, după victoria cu 2-0 la seturi (6-3; 6-3) în faţa lui Cori Gauff (SUA; 313 WTA).

Simona Halep va juca în sferturi împotriva chinezoaicei Shuai Zhang. Cristian Tudor Popescu a vorbit despre singurul lucru pe care Simona Halep trebuie să-l facă pentru a se califica în semifinale la Wimbledon.

"Singurul punct mai slab la Simona, ca şi în meciul cu Azarenka, a fost serviciul. A avut momente în care a greşit mult, a avut duble greşeli în serie. Deci, per ansamblu, un nou meci foarte solid din punct de vedere psihic şi tactic al Simonei Halep.

Următorul meci: va întâlni o jucătoare din China care nu este deloc comodă, pe Shuai Zhang, care este o jucătoare dificilă. Cred că Simona un singur lucru are de făcut: să mai ajusteze câte ceva la serviciu, acela mi se pare singurul punct mai slab în jocul ei. În rest este solidă, adunată, compactă în joc, dacă menţine acelaşi nivel, are prima şansă. Să nu pomenim despre finală, deocamdată este în sferturi, ceea ce este o performanţă remarcabilă aici la Campionatul Mondial de tenis pe iarbă", a spus CTP la postul TV Digi24.

Mai multe articole despre:
CTP uimeşte