MENIU

Corespondenţă de la Rio. Tolontan: În fiecare dimineaţă, eu îi spun lui Dorin că vom lua medalie

Dorin Chioţea şi Cătălin Tolontan speră ca România să obţină, în sfârşit, o medalie la Jocurile Olimpice. Cei doi jurnalişti, aflaţi la Rio, au intrat în direct la Realitatea TV. 

"În fiecare dimineaţă,  eu îi spun lui Dorin că luam medalie. Dar, astăzi, vom lua medalie, este suficient ca fetele să câştige 2 meciuri şi vor lua medalie. Sigur, sunt meciuri lungi la echipă la scrimă, sunt meciuri de aproape o oră sau peste o oră. Consumul este aşa cum spunea Dorin - enorm, însă avem nevoie cu disperare, disperare sportivă de medalie. 
Au trecut 5 zile şi până astăzi un sfert din ţări luase medalii.", a spus Tolontan în direct de la RIO, la Realitatea TV. 

 

Loredana Dinu, una dintre componentele echipei de spadă a României este foarte încrezătoare în câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, chiar dacă, la individual, doar Ana Maria Popescu a reuşit să ajungă în sferturile competiţiei, unde a fost eliminată de Choi Injeong.

”Azi intrăm în lupta pentru o medalie în proba pe echipe. De data aceasta nu mai plecăm ca favorite. Suntem doar o echipă, mai unită ca niciodată, ce îşi doreşte să aducă prima medalie pentru România la această ediţie a Jocurilor Olimpice! Avem nevoie de susţinerea voastră, astăzi, la ora 16:30, în primul asalt impotriva SUA. Hai România!” a fost mesajul postat de spadasina Loredana Dinu, pe contul său de pe o reţea de socializare.