MENIU

Sfâșietor: Trei copile părăsite de părinți, în grija mătușii: „Mâncăm coaja de la pepene” - VIDEO

Trei fetițe dintr-o comună săracă din județul Vaslui trăiesc o adevărată dramă. Tatăl micuțelor este în închisoare, iar mama le-a părăsit și le-a lăsat în grija mătușii, care la rândul ei are 5 copii. Femeia are probleme de sănătate și se descurcă greu cu banii pentru mâncare și cu întreținerea tuturor.

Drama celor trei fetițe părăsite de mamă

„ - Ți-e dor de tati? Ți-e dor de mami?
  - Nu!
  - Ne-a dat coajă de harbuz... 
  - Și harbuzul cine l-a mâncat?
  - Marius cu mama...
  - Și voi ați mâncat coaja?
  - Ne-a lăsat nouă coaja de harbuz.”

Sunt cuvintele greu de auzit rostite din gura unor fetițe de nici 5 ani cu care soarta nu a fost prea blândă. Cele trei fetițe au rămas singure pe lume după ce mama a plecat de lângă ele și le-a lăsat în grija mătușii, iar tatăl este în închisoare.

Femeia care crește 8 copii. Dramă cumplită

„Ele au fost aduse de mama lor aici în stație cu trei perechi de adidași. Ce pot să fac, să le dau la stat? Nu pot!”, spune mătușa copiilor.

Femeia are acum de crescut în total opt copii. Deși are greutăți financiare mari și probleme de sănătate, mătușa micuțelor nici nu vrea să audă faptul că le-ar putea lăsa în grija statului.

O asociație umanitară a făcut publică drama fetițelor pentru ca oamenii cu suflet mare să poată da un ajutor. Cine dorește să doneze o poate face în contul afișat pe ecran. 

Cine dorește să îi ajute o poate face în contul bancar - RON: RO92 RNCB 0234 1679 3413 0001

Mai multe articole despre: