MENIU

Medici, acuzați de OMOR după o operație de cezariană! CE au uitat în corpul fetei și i-a provocat decesul

Gravidă - imagine de arhivă

Trei medici de la Spitalul Județean de Urgență din Focșani sunt acuzați de ucidere din culpă, după ce o adolescentă de 17 ani a murit în chinuri. Fata trecuse printr-o operație de cezariană. Copilul, însă, a putut fi salvat. Urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Cei trei medici de la Spitalul Județean din Focșani sunt cercetați pentru ucidere din culpă, fals intelectual şi favorizarea făptuitorului, după ce o tănără de doar 17 ani a murit în urma unei operaţii de naștere prin cezariană.

Astfel, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, unul dintre doctori ar fi uitat în corpul tinerei o bucată de tifon după cezariană, care i-a provocat o infecție.

Totul s-a petrecut în luna iulie a acestui an, când fata a început să aibă dureri abdominale după operație și a fost internată din nou. Pentru că era în stare gravă, medicii au decis să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Pe 15 iulie, după doar câteva zile de spitalizare, fata a intrat în comă și ziua următoare, respectiv pe 16 iulie, a fost declarat decesul.

Autoritatile continuă cercetările pentru că banuiesc că cei implicați au încercat să mușamalizeze cazul. 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
medici omor cezariana tanara moarta focsani