MENIU

Zgonea, despre solicitarea PNL: Dacă vine la Biroul Permanent, cu mare plăcere îi vom da curs

<p>Zgonea, despre solicitarea PNL: Dacă vine la Biroul Permanent, cu mare plăcere &icirc;i vom da curs&nbsp;</p>

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că este de acord cu solicitarea PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, arătând că, dacă PNL va face o cerere în acest sens, la Biroul Permanent,  îi va da curs “cu mare plăcere”, chiar de mâine, informează Mediafax. 

“Dacă există o solicitare din partea PNL (de convocare a sesiunii extraordinare - n.r.), cu siguranţă PSD este de acord. Am vorbit şi cu preşedintele partidului, Victor Ponta, eu sunt de acord dacă solicitarea vine la Biroul Permanent, cu mare plăcere vom da curs acestei solicitări”, a afirmat Zgonea, întrebat de cererea PNL de convocare a sesiunii extraordinare a Parlamentului.

Totodată, Zgonea a precizat că procedura pe care PNL o va propune va fi discutată și că PSD este de acord să fie convocată sesiune extraordinară.

“Suntem de acord să venim chiar de mâine”, a adăugat Zgonea.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, că PNL cere convocarea în sesiune de urgenţă a Parlamentului, pentru adoptarea legii insolvenţei persoanei fizice, ”singura reglementare” care poate ajuta, în contextul creşterii francului elveţian. Astfel, liderul PNL a arătat că legea insolvenţei persoanei fizice este singura reglementare care poate pune clientul, aflat în incapacitatea de a-şi achita ratele, în poziţia de a nu fi executat silit şi de a putea să îşi ducă la capăt contractul încheiat cu banca, lucru benefic pentru ambele părţi.

 

Mai multe pe Mediafax.