MENIU

Tudose, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis: Discuţia a fost dacă poate semna actele săptămâna asta

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi, legat de întâlnirea pe care a avut-o la cu preşedintele Klaus Iohannis, că a discutat despre posibilitatea ca şeful statului să semneze actele săptămâna aceasta. Declaraţia vine în contextul în care Tudose a confirmat că există o listă de miniştri remaniabili.

"Discuţia cu preşedintele Iohannis a fost dacă e dispus să semneze actele săptămâna aceasta şi ce s-a discutat la Varna", a declarat Mihai Tudose, după şedinţa social democraţilor. Mihai Tudose a mers, marţi dimineaţa la Palatul Cotroceni, pe fondurl noii crize politice.

Şeful Executivului a anunţat că există o listă de miniştri remaniabili pe care a prezentat-o în şedinţa de marţi şi urmează să o discute şi la întrunirea Consiliului Executiv al PSD de joi.

Tudose a refuzat să dea vreun nume de ministru care va fi remaniat.

”Trei cu probleme care crează probleme şi la nivel de percepţie publică şi, în unele situaţii, şi la nivelul Comisiei Europene”, s-a limitat să spună premierul, la Antena 3.

Invitat să precizeze dacă înlocuirea unor membri ai cabinetului a fost sugerată de la Bruxelles, Tudose a spus: ”Nu ştiu dacă «sugerat» e cuvântul. Când cineva spune clar un lucru, aia nu-i sugestie, este un mesaj foarte clar", scrie Mediafax.