MENIU

Ponta, PRIMA REACŢIE după DEMISIA lui Hrebenciuc. Atac violent la DNA: Suntem pe vremea lui Stalin!

Ponta, PRIMA REACŢIE după DEMISIA lui Hrebenciuc / Foto: evz.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că, prin demisia sa, Viorel Hrebenciuc "a scos justiţia din campania electorală".

"Gestul lui Viorel Hrebenciuc a scos practic partea de justiţie din campania electorală, aşa cum era folosită începând de ieri", a declarat Victor Ponta, la Parlament.

Întrebat dacă a vorbit cu Hrebenciuc, Ponta a replicat: "Nu am avut o discuţie cu el, e decizia lui."

Întrebat dacă se aşteaptă la un astfel de gest de onoare şi din partea lui Dan Şova, pentru faptul că acesta este implicat într-un dosar de trafic de influenţă cu Hrebenciuc, Ponta a reluat afirmaţia de luni seara, respectiv că nu este ilegal să doreşti să fii preşedinte de partid, scrie mediafax.ro.

"Să vrei să fii preşedinte al unui partid nu e ceva ilegal. Nu înţeleg de ce trebuie să arestăm pe cineva că vrea să aibă o funcţie. Şi eu am vrut să fiu preşedinte al PSD şi nu m-a arestat nimeni în 2010, din fericire. Deci, arestăm oamenii care vor să fie preşedinţi de partid ? Cred că ne întoarcem în vremea lui Ceauşescu sau a lui Stalin şi nu vreau acest lucru", a spus Ponta.

Reamintim că Viorel Hrebenciuc şi-a dat demisia din Parlament, ca urmare a dosarelor penale deschise pe numele său. "Am decis să demisionez, vreau să-mi păstrez demintatea", a spus Hrebenciuc.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta demisie Hrebenciuc DNA Hrebenciuc