MENIU

Mihai Fifor, despre dezastrul PSD: Avem multe lucruri de îndreptat și multe lucruri de îmbunătățit

,, Votul de ieri(duminică - n.r.) ne-a arătat că există multe resentimente împotriva PSD. Unele au fost hrănite de ura sădită de adversarii noștri. Dar trebuie să admitem că o bună parte dintre ele se datoreaza greșelilor, stângăciilor sau ezitărilor noastre\"\", scrie Mihai Fifor pe Facebook.

,, Cred, așadar, că trebuie să construim o relație sinceră cu electoratul. Recunoașterea neajunsurilor noastre este primul pas în această reconstrucție. (...)Adversarii noștri nu sunt nici pe departe nici atât de tari, nici atât de inteligenți pe cât îi arată acum rezultatul de la prezidențiale.

Rămâne un spațiu larg în care PSD se poate reconstrui pentru a redeveni prima forță politică a României. Depinde numai de noi și în primul rând de relația pe care o vom construi cu românii\"\", mai scrie Fifor pe Facebook.

Secretarul general al PSD enumeră și soluțiile pentru ieșirea din criză.

,,Mai multă sinceritate, mai multă corectitudine, mai puține greșeli și decizii mai hotărâte, care să răspundă la problemele cele mai stringente ale cetățenilor, din țară și de pretutindeni\"\", concluzionează Fifor.