MENIU

COPY&PASTE pe Facebook. Ce anunţă Doina Pană și un alt deputat PSD

Corneliu Florin Buicu și Doina Pană, deputați PSD, au anunțat pe Facebook, printr-un mesaj identic postat pe Facebook că nu sunt de acord cu modul în care s-au făcut negocierea cu UDMR. Deşi multe persoane au înţeles că nu va vota moţiunea de cenzură, Doina Pana a anunţat că, de fapt, mesajul său pe Facebook a fost "răstălmăcit" şi că va vota moţiunea, mesajul său referindu-se la negocierile cu UDMR.

Redăm cele două mesaje:

”Dragi prieteni, Dragi cunoscuți sau necunoscuți,
De cand fac politica, mi s-au pus in cârcă multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu am reacționat. Am considerat că cei care "au ochi de vazut, vad"
In calitate de deputat de Mures va spun atât, nu am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!

Cu mâna pe Constituție si pe Biblie am spus la investitura si asta voi respecta:
"Jur credinţă patriei mele România;
Jur să respect Constituţia şi legile ţării;
Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României;
Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor;
Aşa să mă ajute Dumnezeu”, a scris Buicu.

La rândul său, și Doina Pană a scris:

”Dragi prieteni,

De cand fac politica, mi s-au pus in carca, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea ca cei care " au ochi de vazut, vad"
Deja e mult prea mult!
N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am sa votez NICIODATA ceva care sa aduca atingere tarii mele, poporului meu!!!!”

Mai multe articole despre:
PSD moţiune de cenzură Liviu Dragnea Doina Pană