MENIU

Klaus Iohannis, nou atac la PSD: ”E foarte GRAV că unii politicieni încurajează încălcarea regulilor”

Klaus Iohannis a avut, marți, un nou atac la PSD după ce mai mulți politicieni au făcut diverse afirmații în spațiul public prin care, în opinia președintelui, au încurajat la nerespectarea regulilor.

”E foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea regulilor. Sunt aceiași politruci vechi de 30 de ani. Prioritatea PSD e în aceste vremuri grele, culmea, dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat cu mândrie liderul partidului. Depunerea unei moțiuni de cenzură e o dovadă de maximă iresponsabilitate. PSD se ocupă de jocuri politice și combinații meschine pentru a da jos un guvern.

O criză politică profundă, suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România. E e neimaginat cum ar fi arătat România cu un guvern PSD. România nu mai poate rămâne blocată în trecut. România are nevoie de resetare și construcție. Pandemia ne-a afectat pe toți. Nu există sectoare economice care să nu fi suferit. Dar o abordarea constructivă înseamnă abordarea crizei și ca oportunitate”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre:
klaus iohannis coronavirus stare de alerta