MENIU

Haos total în PSD! Județeana Brașov îi cere demisia lui Marius Dunca

Un grup format din peste 80 membri ai organizației județene PSD Brașov au transmis o scrisoare deschisă conducerii centrale a partidului. Aceștia cer demisia lui Marius Dunca, preşedintele filialei.

SCRISOARE DESCHISĂ

„Suntem un grup numeros de membri ai Organizației PSD Brașov, atât din municipiu, cât și din județ. Vă înaintăm această scrisoare deschisă, deoarece considerăm că este un moment de răscruce, în care se va decide, într-un fel sau altul, viitorul acestui partid. Probabil ne veți întreba de ce am ales această cale de a ne exprima punctul de vedere.

Vă transmitem faptul că nu există variante de comunicare prin care să fim luați în seamă, sau, dacă avem un punct de vedere diferit față de cel al domnului Marius Alexandru Dunca, încă Președinte al Organizației Județene PSD Brașov, să ni-l putem exprima. Nu vom face publice numele noastre, nu din frică sau neasumare, ci pentru faptul că, așa cum s-a dovedit în ultima perioadă, oricine are un punct de vedere diferit de cel al domnului Dunca, este exclus din partid sau marginalizat, iar noi suntem oameni care vrem să continuam munca si să ne urmăm crezul politic pe care îl avem de atâția si atâția ani. [...]"

Citește mai multe pe realitateadebrasov.net!

Mai multe articole despre:
demitere marius dunca PSD brasov marius dunca