MENIU

George Simion a făcut public darul de botez. Cu cât a rămas liderul AUR după petrecerea de creștinare a fiului său

George Simion a făcut public darul de botez. Cu cât a rămas liderul AUR după petrecerea de creștinare a fiului său/ Captură video

George Simion și-a declarat darul de botez. Potrivit declarației de avere, liderul AUR a rămas cu 60.000 de euro după petrecerea de botez a fiului său. 

La rubrica intitulată „Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit” George Simion scrie că a încasat, împreună cu soția sa, un dar de botez în valoare de 60.000 de euro. Banii au fost oferiți de invitații la evenimentul organizat la Gura Humorului.

Botezul fiului lui George Simion a avut loc în iulie anul acesta într-un complex turistic, iar numărul invitaților a fost estimat la circa 1.000 de persoane.

Soția lui George Simion dă cărțile pe față: câtă încredere are în liderul AUR. Ilinca a fost sunată de o casă de sondare a opiniei publice VIDEO

Și după nunta din localitatea Măciuca, din Vâlcea, George Simion a declarat un dar de 400.000 de euro. De asemenea, candidatul AUR la alegerile prezidențiale mai notează că în ultimul an fiscal a realizat venituri salariale în cuantum de peste 137.000 de lei în calitate de deputat în Parlamentul României. 

Mai multe articole despre:
george simion botez lider aur