MENIU

Dragnea: Părerea mea e că președintele e direct implicat în condamnarea mea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condamnarea lui. 

”Părerea mea este că președintele este implicat direct în condamnarea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe și sunt nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Președintele social-democraților a mai precizat că anumite informații pe care le credea neadevărate s-ar putrea dovedi reale, dând exemplu un zvon care o implică pe deputata PNL Raluca Turcan. ”De exemplu moțiunea. Ce s-a spus că Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea dă Guvernul jos”.

Totodată, Liviu Dragnea este de părere că ideea suspendării ar fi motivul real pentru care Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

”Cât a stat, 32 de zile, din câte înţelesesem nu avea de gând să semneze decretul. Nu avea rezerve în a dispreţui Constituţia, ci doar teama suspendării pentru că nu are decât un obiectiv, al doilea mandat, pentru a căpăta protecţie, imunitate, să nu răspundă pentru nişte fapte de care trebuie să răspună. Nu s-a vorbit foarte mult, presa cu epoleţi nu dezbate acest subiect- dosarul în care se reclamă că a obţinut o casă prin fals dovedit în instanţă şi câteva sute de mii de euro pe care trebuie să le dea înapoi statului român să aibă imunitate şi din înălţimea Dealului Cotroceniului să dea lecţii de morală", a declarat președintele PSD.

Mai multe articole despre:
PSD Kovesi revocare Dragnea iohannis