MENIU

Demisie forțată în Consiliul Local Constanța! Iustin Fabian Roman a renunțat la funcție

Iustin Fabian Roman

Iustin Fabian Roman, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, a demisionat astăzi din funcția de consilier municipal, după ce, potrivit unor surse, i s-ar fi cerut acest lucru din cauza unui proiect controversat referitor la aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

Iustin Fabian Roman și-ar fi dat demisia la cererea președintelui Organizației Municipale a PNL Constanța, Vergil Chițac, care i-ar fi cerut asta în urma controverselor privind proiectul referitor la PUZ, au declarat surse din cadrul PNL pentru Realitatea.net.

Potrivit surselor citate, Vergil Chițac și Iustin Fabian Roman ar fi purtat discuții aprinse în ceea ce privește PUZ-ul controversat.

Președintele Organizației Municipale a PNL Constanța l-a sfătuit pe Iustin Fabian Roman să demisioneze din funcția de vicepreședinte, acesta urmându-i sfatul.

Contactat de Realitatea.net, Vergil Chițac a explicat că prin această demisie, Iustin Fabian Roman a adoptat o atitudine corectă.

"Situația controversată din jurul proiectului urbanistic propus de domnul Iustin Roman este premergătoare venirii mele în Partidul Național Liberal. Ca atare, e greu pentru mine să mă exprim cu privire la aceasta. Totuși, apreciez atitudinea corectă de care domnul Roman a dat dovadă înaintându-și demisia și sper că și opinia publică va ține cont de acest gest demn al unui liberal din Constanța", a declarat, pentru Realitatea.net, Vergil Chițac.

Mai multe articole despre:
demisie iustin fabian pnl constanta