MENIU

Ce făcea premierul Florin Cîțu în timp ce miniștrii USR PLUS își anunțau demisiile

Florin Cîțu / Foto: Inquam Photos

În timp ce miniștrii USR PLUS își anunțat demisiile din Guvern, premierul Florin Cîțu participa la ceremonia organizată pentru sărbătoarea Anului Nou Iudaic.

Premierul Florin Cîțu a afirmat luni, la ceremonia organizată pentru sărbătoarea Anului Nou Iudaic, că pentru „Guvernul meu”, îmbunătățirea și asigurarea predictibilității este una dintre coordonatele principale ale unei guvernări eficiente și a subliniat că actualul executiv nu schimbă regulile în timpul jocului.

„Sărbătoarea din acest an este cu atât mai importantă cu cât marchează revenirea spre normalitate, după o perioadă dificilă, pe fondul pandemiei. Israel a fost și este un exemplu în ceea ce privește vaccinarea: autoritățile de acolo au reușit să deruleze cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid, iar acum se află printre primele ţări care au oferit a treia doză de vaccin populaţiei”, a afirmat premierul.

Florin Cîțu a precizat că statul român este cu adevărat prietenul poporului evreu și al Israelului.

„Mă interesează și o știți foarte bine cooperarea dintre companiile românești și cele israeliene. Este un element important; în prezent sunt peste 130 de proiecte comune, la care participă aproximativ 250 de companii israeliene și românești. Mai mult, știu că ultima oară, în România erau peste 8.000 de companii israeliene. Prin urmare, predictibilitatea este cea mai bună strategie pentru un mediu de afaceri durabil. Pentru Guvernul meu, îmbunătățirea și asigurarea predictibilității este una dintre coordonatele principale ale unei guvernări eficiente. Este simplu, am spus, noi nu majorăm impozitele, nu schimbăm regulile în mijlocul jocului”, a subliniat Cîțu.

Mai multe articole despre:
anul nou iudaic florin citu