MENIU

Băsescu: 3 oameni din echipa mea, Kovesi, Stanciu, Coldea, i-au arestat pe ceilalți 3 din echipă

Traian Băsescu la Realitatea TV

Fostul  președinte Traian Băsescu a declarat că îi este greu să vadă cum trei oameni din echipa lui, Kovesi, Stanciu și Coldea i-au arestat pe ceilalție trei, Udrea, Bica și Georgescu.

Să nu fie luate ca declarații poltiice, vă spun ce simte un președinte care a numit niște oameni și nu îi vine să creadă că acești oameni au fost parte la furt. Mă voi înclina în fața oricărui judecător care spune: e vinovat, dar deocamdată nu i-a declarat nimeni vinovați. E ca o întâmplare: trei oameni din echipa mea, arestați de alți 3 oameni tot din echipa. Mulți vor înțelege și reacțiile mele din zilele trecute. A fost echipa mea cu care am modernizat statul”, a declarat Băsescu.

Fostul șef al statului a reiterat ideea potrivit căreia nu crede că cei trei au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat.

„Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. Dacă aș putea acum să vorbesc cu doamna Bica, aș vorbi. E o opinie, nu vreau să influențez pe nimeni și vă spun ce simt.