MENIU

Zina Dumitrescu, apariţie inedită: a părăsit azilul pentru a participa la aniversarea unei vedete

<p>Dana Săvuică şi Zina Dumitrescu</p>
Foto:<a href="http://www.agentiadepresamondena.com/zina-dumitrescu-iesit-din-azil-pentru-ziua-danei-savuica/" target="_blank"> ADPM</a>

Dana Savuica si-a sarbatorit zilele trecute ziua de nastere, dand o petrecere de zile mari. La eveniment a luat parte si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie.

Zina Dumitrescu a iesit din azil pentru ziua Danei Savuica! Aceasta din urma a implinit vineri 45 de ani si a sarbatorit, intr-o locatie de inspiratie ruseasca, alaturi de zeci de invitati, printre acestia si persoane publice. Printre participantii la petrecerea anicersara a Danei Savuica s-a numarat si Zina Dumitrescu, care a iesit din azil special pentru aceasta ocazie, scrie ADPM.

Dana Savuica s-a bucurat enorm de prezenta Mamei Zina la ziua ei, fiind de notorietate faptul ca aceasta traieste deja de mai multi ani intr-un azil de batrani de langa Bucuresti si nu a mai participat de multa vreme la un eveniment monden.

Totusi, se pare ca aceasta iesire i-a prins foarte bine Zinei Dumitrescu, care a parut ca se simte foarte bine la petrecere, a socializat cu ceilalti invitati si a dat interviuri jurnalistilor prezenti.

Zina Dumitrescu si-a facut aparitia la petrecerea Danei Savuica purtand o camasa alba cu volane si un sacou in nuante de verde. Vizibil imbatranita, dar cu un look chic, Mama Zina a optat pentru o imagine naturaka, neacoperindu-si chipul cu make up.