MENIU

ŞOCANT! Marioara Murărescu vorbea cu Teo despre MOARTE

Marioara Murărescu vorbea cu Teo despre MOARTE

În ultimele săptămâni de viaţă, Marioara Murărescu simţea că i se apropie sfârşitul şi faţă în faţă cu Teo Trandafir, cu lacrimi în ochi, i-a adresat o întrebare la care nimeni nu a îndrăznit să-i răspundă vreodată: "Dacă o să mor?!".

Din mai 2013, de când a plecat să se opereze la Cluj, "ring" a ţinut mereu legătura cu Marioara Murărescu. Încurajată de medici, realizatoarea "Tezaurului folcloric", de la TVR 1, plănuia să revină din septembrie, când voia să marcheze 30 de ani de emisiune printr-un megaspectacol la Sala Palatului. Verdictul medicilor i-a spulberat însă toate planurile şi optimismul i s-a transformat treptat în amărăciunea că nu va mai ieşi vie din spital... În dimineaţa de 31 ianuarie, inima Marioarei Murărescu a încetat să mai bată la 66 de ani, ca urmare a unei complicaţii respiratorii, scrie Ziarul Ring

"Dumnezeu e mare!" Pe 5 august 2013, Marioara Murărescu era gata să revină la TVR: "Ne vom întoarce în septembrie cu toată echipa, să vină copiii (colegii mai tineri – n.r.) de la mare... Îi mulţumesc lui Dumnezeu, e mare Dumnezeu! Dacă va fi un concert la Sala Palatului, voi avea plăcerea să vă invit". Două luni mai târziu, avea un nou termen: "Recuperarea mai durează vreo lună... Fac gimnastică, electrostimulare... tot felul de tratamente ca să mă pot mişca, pentru că în coloană am implantate nişte cuie de titan. Vin colegii mei (la spital – n.r.) şi mai înregistrez câte ceva". În noiembrie însă, refuza orice dialog: "Vă rog frumos, lăsaţi-mă-n pace!". "S-a supărat, ştirile au speriat-o"

Atitudinea Marioarei Murărescu a fost explicată de Teo, cea care i-a fost alături până în ultima clipă. "Când îi mai spun că va fi bine, râde de mine... «Eee, la mintea ta... totul e posibil!». S-a supărat că au apărut alea (articolele despre starea sa de sănătate – n.r.), cred că au şi speriat-o ştirile alea... «Uite, dom'le, lumea crede că o să mor... Dacă o să mor? De unde ştii tu că nu o să mor?!». S-a îngrijorat, s-a indignat", ne-a mărturisit Teo.

Mai multe articole despre:
moarte Teo Marioara Murărescu