MENIU

Romina Gingașu, dezvăluiri din căsnicia cu miliardarul italian. De ce nu vrea copii cu acesta

Romina Gingașu a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu miliardarul Piero Ferrari. Soția celebrului om de afaceri spune că nu își dorește copii cu acesta, iar motivul este unul uluitor. Romina Gingașu susține că vârsta soțului ei este un impediment și că nu își dorește ca fiii ei să crească fără tată, așa cum a crescut ea.

Motivul pentru care soția lui Piero Ferrari nu vrea copii cu acesta

Romina Gingașu a vorbit despre căsnicia pe care o are cu miliardarul italian Piero Ferrari. Românca de 32 de ani a mărturisit că, deși îl iubește pe soțul ei, nu își dorește un copil cu acesta, tocmai din cauza vârstei omului de afaceri, care are 78 de ani.

„Nu o să devenim niciodată părinți. Între noi, am decis că nu vom deveni niciodată părinți. Eu nu vreau să am copii, iar la el nu mai este cazul. Eu am crescut fără tată. Nu pot să fiu egoistă și să cresc un copil fără tată.”, a declarat Romina Gingașu.

Romina Gingașu nu îi poartă numele soțului

Chiar dacă Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit în anul 2021, se pare că românca a decis să nu îi poarte numele soțului ei.

„Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari. Pentru ca este marcă înregistrată și a fost decizia mea, altfel nu aș fi putut să fac nimic în viața mea după.”, a completat românca.

Piero Ferrari este moștenitorul imperiului Ferrari încă din 1988, când tatăl lui, Enzo Ferrari s-a stins din viață. El are o avere estimată la aproximativ 9 miliarde de dolari și se declară profund îndrăgostit de țara noastră, pe care o vizitează constant, alături de soția lui.